Wie is Jans?

Bij Jans vind je al het lekkers onder 1 dak: gebak, ontbijt, koffie, lunch en ijs. Alles wordt hier zelf gemaakt en dat proef je!

Sinds 2014 vind je Jans aan de Brabantse Turfmarkt in Delft. De zaak wordt gerund door Nick Roodenrijs, die al de vierde generatie banketbakker is uit de bakkersfamilie Roodenrijs. Met recepten van vroeger worden er nog steeds mooie ambachtelijke producten zoals moorkoppen, lange delfjes en nogatientjes gemaakt.

 

Zin om uitgebreid te komen ontbijten met wentelteefjes, croissants en een goede kop koffie? Of liever ’s middags een broodje huisgemaakte eiersalade met oude brokkelkaas? Het kan allemaal! De ontbijt- en lunchkaart staan vol pure gerechten met voor ieder wat wils. Ook voor een glutenvrije lunch of glutenvrij gebakje kun je bij ons terecht. 

In de zomer kan je bij Jans terecht voor het lekkerste ijs. In de vitrine liggen 16 verschillende smaken, die allemaal zelf gemaakt worden. Neem plaats op het terras voor de deur en geniet! Vanaf 1 maart kan je bij Jans buiten zitten, zelfs op de marktdagen. Op donderdag en zaterdag kom je via de poort tussen de Sounds en Kruidvat uit op het hofje van Jans (geopend met mooi weer). Op deze binnenplaats zit je heerlijk rustig, midden tussen de historische Delftse pandjes. 

bakkerij icoon
Huisgemaakt gebak
ijs icoon
Ambachtelijk IJs
koffie icoon
Illy koffie